KORPPI MÖKKI & NAALI MÖKKI

KUVAT KORPPI MÖKKI JA NAALI MÖKKI

Vuonna 2022 valmistunut Korppi mökki sijaitsee Salmivaara sylissä Kilpisjärvellä. Tunnelmallisen mökin suurista ikkunoista voi ympäri vuoden ihailla Alakilpisjärven ylitse aukeavaa kaunista tunturimaisemaa. Hyvin varusteltu mökki tarjoaa hyvät puitteet kaikenlaiseen lomailuun ympäri vuoden. Hiihtolatu/kuntopolku kulkee aivan mökin vierestä.

Korppi mökissä on olohuone/keittiö, kaksi makuuhuonetta 2+3 hengelle, lisäksi olohuoneessa on levitettävä vuodesohvassa kahdelle, eli yhteensä 7 petipaikkaa, saunaosasto , sekä pesukoneella ja kuivauskaapilla varustettu kodinhoitohuone. Koko huvilan levyiseltä terassilta aukeaa huikaiseva tunturimaisema ylitse Alakilpisjärven. Talvella Korppimökin ikkunoista voi ihailla täysikuuta, revontulia tai talvimyrskyä. Keväällä taivaan värien vaihtumista ja kesällä yötöntä yötä.  (Saunan ikkunasta voit myös ihailla revontulia yms..)


HUOM! Kilpisjärven mökkejä vuokraa Saivaara Mökit!
Vinkki! Vuokraa Saivaara Mökeiltä Rantamökki ja Saunatupa + Korppi Mökki ja Naali mökki niin saat järjestettyä juhlat
esim. hääporukalle, Tykyporukalle, yms. Korppimökin Tupakeittiöön mahtuu useampikin henkilö ruokailemaan.

Naali mökki

Pikkuinen Naali mökki on ihastuttava 2 hengen tunnelmamökki, joka sijaitsee Salmivaaran kainalossa ja katsoo tunturimaisemaa Alakilpisjärven ylitse. Naalissa on keittiö/olohuone, makuualkovi, wc jossa suihku ja pyykinpesukone. Naalissa on kaksi sänkyä leveys 80cm ja 120cm (makuualkovi). Naali mökki on Villa Korpin kanssa samassa pihapiirissä ja ne voi varata yhdessä tai erikseen. Hiihtolatu/kuntopolku kulkee aivan mökin vierestä.